Alege-ti bine ECHIPA!

Servus, Valentin Marius Răducu mă numesc, agentul tău imobiliar de încredere, am o dorință de a oferi valoare în viață oamenilor și a rezolva probleme, vin în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu toata deschiderea și priceperea mea și a colegilor mei pentru a vă oferi cele mai bune servicii din domeniul imobiliar. Obiectivul nostru si provocarea mea este să obțin cel mai corect preț și cea mai usoară și relaxată experiență de cumpărare/vânzare/închiriere pentru D-voastră.

Pentru mine personal cel mai important este ca la finalul procesului de tranzacționare, clientul să fie foarte mulțumit de serviciile mele și să mă recomande mai departe.

Mă implic 100% în gestionarea cât mai bună și găsirea celor mai bune soluții pentru prorietațile pe care le dețin în portofoliu, calitatea și seriozitatea sunt două principii de bază de la care nu o să mă abat niciodată. 

În final vreau să închei prin a vă spune ca toți suntem oameni, iar serviciile mele sunt personalizate în funcție de nevoile omului.

Valentin MARIUS
raducu

  Din pasiune pentru domeniul imobiliar am decis să îmi investesc tot timpul și banii în acest domeniu pentru a aduce valoare și expertiză în viața oamenilor. Nu am cum să iți promit că sunt perfect si nici nu vreau asta, dar cu sigurantă îți pot garanta o tranzacție corectă și ușoară fară bătăi de cap si fără probleme neprevăzute, sunt si voi fi tot timpul interesat să ofer cele mai bune servicii clienților mei.

  Dacă ești în căutare de agent imobiliar ieftin, cu sigurantă nu aici iți este locul, în schimb dacă ești în căutarea unui profesionist care să iți ușureze viața si să se ocupe de tine cu atenție și implicare sunt încatat sa stăm de vorbă.

Cel mai bun agent imobiliar din zona de nord Bucuresti
Cel mai bun agent imobiliar din zona de nord Bucuresti

RE/MAX
oPTIMUS

De ce RE/MAX Optimus?

Răspuns simplu, pentru ca suntem cei mai profesioniști, cei mai corecți, cei mai buni si cu cea mai mare notorietate/vizibilitate în domediul online prin asocierea cu casebune.ro și în spetă persona lui George Buhnici.

Când am luat decizia să intru în domeniul imobiliar, am vrut să învat de la cei mai buni, iar Broker Ownerul Madalina Manoila este persoana perfectă de la care poți invața și poți crește frumos într-un mediu atât de competitiv și dinamic.

Eu știu de ce am ales RE/MAX Optimus, tu cu cine vrei să lucrezi în continuare?